Instytut Techniczny
Kierunek: Zarządzanie i inżynieria produkcji          Specjalność: IPZ
Stopień: pierwszy          Profil: Ogólnoakademicki          Tryb: stacjonarne
Lp.Rok ak. wejścia planu: 2011/2012
Data aktualizacji: 13-10-2012
Suma
godz.
ECTSKod kierunku: 06.9semestry
IIIIIIIVVVIVII
wclpswclpsEwclpsEwclpsEwclpsEwclpsEwclpsEwclpsE
APrzedmioty pozatechniczne, ogólne207514794567517523545180120601510180150153030135150451530150105304531135105156015281654510703018
BHP i ergonomia301151515151E
Chemia301151515151E
Elektrotechnika i miernictwo elektryczne4511515151515151E
Informatyka 301151515151E
Język obcy15115151E
Matematyka ze statystyką601303030301E
Materiałoznawstwo6013015153015151E
Mechanika i wytrzymałość materiałów601303030301E
Metrologia451301530151E
BHP i ergonomia11E
Badania operacyjne304151515154
Części maszyn453153015303
Inżynieria procesów produkcyjnych w PRS303151515153
Mikro i makroekonomia757453045307
Technika cieplna605303030305
Język obcy30130301
Podstawy produkcji rolniczej754453045304
Rynki rolne i giełdy towarowe303151515153
Komputerowe wspomaganie prac inżynierskich30530305
Maszynoznawstwo rolnicze605303030305
Przepływy i maszyny przepływowe w PRS454153015304
Rachunek kosztów dla inżynierów302151515152
Techniki pomiarowe w PRS302151515152
Zarządzanie produkcją i usługami303151515153
Język obcy30230302
Inżynieria procesów produkcyjnych w PRS302151515152
Procesy cieplne w PRS605303030305
Automatyzacja i robotyzacja procesów produkcyjnych6063015153015156
Maszyny przetwórstwa spożywczego605303030305
Projektowanie inżynierskie606303030306
Projektowanie procesów produkcyjnych6073015153015157
Technologie prac maszynowych6063015153015156
Wychowanie fizyczne30130301
Wychowanie fizyczne30130301
Ochrona własności intelektualnej15115151
Marketing304151515154
Logistyka w przedsiębiorstwie303151515153
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem303151515153
Finanse i rachunkowość302151515152
Organizacja i technologie transportu wewnętrznego7563030153030156
Procesy i urządzenia chłodnicze w PRS454301530154
Praca przejściowa30330303
Seminarium dyplomowe15115151
Komunikacja społeczna302151515152
Etyka30130301
Prawo gospodarcze30130301
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności602303030302
Wizualizacja i sterowanie procesów technologicznych452153015302
Seminarium dyplomowe30130301
Ocena i kształtowanie jakości żywności202101010102
Teoria i technika eksperymentu10110101
Projektowanie w programie Autodesk Inventor10210102
Informacja naukowo-techniczna10210102
Wizualizacja i sterowanie procesów techn.452153015302
Razem207514794567517523545180120601510180150153030135150451530150105304531135105156015281654510703018
2075375375345330330320
Egzaminy1010
Litera "E" przy liczbie punktów ECTS wskazuje egzamin z danego przedmiotu.
Legenda: w - wykład, c - ćwiczenia, l - laboratorium, p - projekt, s - seminarium.
Pobierz ten plan w pliku XLS